Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1995-ös Száműzőtt nap 130 éves világ vége emberre
  2014-03-02 06:56:04, vasárnap
 
  Dr. Túry és a pesti orvosok mentek végig folyamatosan a Vörös Oroszlán meséin, szerte a világon, az én írásaimmal együtt. Amikor Leilah zsidó történetéhez értem a 130 évvel ezelőtti varjús világ végének, jött Dobay idegorvos a Hitler-Braun családi házba, melynek aljanép szülöttjei és népe azért gyilkolt folyamatosan embert, mert Hitler népét a Rákóczi tér erkölcstelenségbe vitte, így költözött el Braunné miskolci rokonságával, általam egy fürdőszobás kiliáni garzonba. Már a garzonból hozták a kreatív munkáit egykori elmeosztályoknak, mint művészetet. Vicziánné, amelyik helyett dr. M-je Bródy apokalipszisnek kiállította a kartonomat, hogy én a római egyházas ufós elmebeteg vagyok közölte, hogy Braunné a Rákóczi térről hozzáfeküdt Braun fiaihoz az ágyban, de már akkor végig gyaláztak engem a nyolcvanas évektől a Rákóczi tér tisztításával együtt, megtisztulnak, utána mennek át a másik világba, mint a Szajkók, akik helyett kurválkodtam Pesten elme kiabálása szerint 1975-ben. Az aljanépe Tóthnénak a Révészről jött át a fiaihoz Amerikából, lopnak, mocskolnak, lábtörlőre szarnak, ezek loptak végig egy életen, emelve a maffiákkal együtt a helyi zöldségeseket egykori korok római egyházas búcsú dinnyés szatyor alapján, ebből élnek a szirmabesenyő náci maffiák szőkékkel együtt. A helyi rendőrség állította be 2004. körül a Tamás nevű zöldségesét Szirmabesenyőnek, befejezte az utcai apokalipszist a Hitel táblája kitételével a Földhivatalra a börtönnel.

Dr. Túry és elmeosztálya az orvosok szerinti együttes beállítással nemcsak világ gyilkos, hanem felszámolta az emberiséget is már ismétlésben is. Ahogyan írtam a világ és Magyarország történelmét, hajtották végre 1991. óta a Bertalan utcaiak feletti kíséret kivégzőivel, itt vannak a lakásban a médiával együtt, mióta 1995-től ismétlik az összes könyvét a világnak a gyámügyi Takács és társai rendetlennek való nyilvánításával, az összes elmeosztályával a világnak, már kiterjedt a rendetlen, házépítés mozgalom Amerikára, Angliára is tehetség kutató műsoraival együtt az x faxtornak. Börtön bűnözők valamennyien és elmebetegek. Ez már nem az apokalipszis, hanem dicsekvés az emberek meggyilkolása fölött. Az apokalipszis Mülleréké román börtönnel és a Jeruzsálemé volt a magyar börtön bűnözőkkel.

1995-ben értek a Száműzött Nap egykori Napistenhez, akinek Pannija találkozik a rókával, farkassal és a varjúval. Ezt Oszwald Marika jelentette volna, németként megmentve, engem állítottak be a magyarokkal egykori Piroskának, mert a szőke elmeszülöttek fontosabbak, mint az emberek.

Ekkor jött a szabadköműves egykori Róka, egykori Farkas, s a jelenlegi varjú, amelyik nem halmozta most fel a jeruzsálemi káosz írásokat, hanem a börtön tette az 1956-osokkal.

Rima Jeruzsálemes világ végét hajtott végre a média a pesti rendőrséggel, valamennyi elmeosztály az egész országban, ezt jelentette varjú az Ébredő játszótér Illés apokalipszis kezdetének, ébredő játszótérnek a vége. Nagy Anna halottja helyett a reformátusoknak támadtak rám az egészségügyi gyilkosok. gyalázatával Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójának. Müller Péter ezt követően ismételni kezdte a Révész és Bertalan utcai rima Jeruzsáelemes apokalipszist a város összes világ könyvtárával együtt. Míg az elmeosztályok a világon jártak, utazgattak minden országba, írtak, szexeltek, mint börtön és elmebetegek, addig mi álltunk egyedül szemben Jeruzsálem csapásaival, amiket megmentettek, mint fertelmeseket.

A roma börtön végig gyilkolt minket Farkas állandó honfoglaló kezdetével és Müllerékkel a roma cigánytelep falura házasodott Tik sem vagytok magyarok egykori cigányaival, az amerikai utcanéppel, melyek szétválasztották a börtönt a Rákóczi tértől az egész megyében, ezek még itt vannak. Lábtörlőre szarók, mocskolnak mindent össze, aljanépet jelentenek. Müller Péter ismételte a Pszichografológiai csapások apokalipszisét.

Felfoghatatlan Magyarország és Németország tette, ahol már feltételezés szerint csak Pszichografológia és nyomorultak vannak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szirmabesenyőnek, elmeosztályoknak, szétválasztották, nyilvánításával, apokalipszisnek, elmeosztályával, reformátusoknak, felfoghatatlan, apokalipszisét, megtisztulnak, elmeszülöttek, fertelmeseket, szabadköműves, tisztításával, zöldségeseket, apokalipszist, szirmabesenyő, elmeosztályok, földhivatalra, meggyilkolása, jeruzsáelemes, apokalipszis, könyvtárával, egészségügyi, rokonságával, jeruzsálemes, játszótérnek, rendőrséggel, koporsójának, gyalázatával, folyamatosan, megmentettek, beállítással, kurválkodtam, elmeosztálya, feltételezés, pesti orvosok, fürdőszobás kiliáni, garzonból hozták, kreatív munkáit, római egyházas, nyolcvanas évektől, másik világba, aljanépe Tóthnénak, fiaihoz Amerikából, maffiákkal együtt, helyi zöldségeseket, szirmabesenyő náci, helyi rendőrség, utcai apokalipszist, orvosok szerinti, médiával együtt, Vörös Oroszlán, Amikor Leilah, M-je Bródy, Száműzött Nap, Oszwald Marika, Rima Jeruzsálemes, Nagy Anna, Dávid Mónika Szörnyeteg, Müller Péter, Felfoghatatlan Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Minden szülő a lényével nevel.  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  A fák lelke  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Alvó cica  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Naplemente  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Bella István: Zsoltár  Bella István: Zsoltár  Környezetvédelem  A Gömb  Jó éjszakát  György napra  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Maradék idő  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Naplemente  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  A könnyek összegyűjtése  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Palóc Grand Canyon  Szép estét kedves látogatóimna...  Ébredj  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Föld napja április 22  Ma  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Jó éjt  Facebookon kaptam  Emlék 
Bejegyzés Címkék
pesti orvosok, fürdőszobás kiliáni, garzonból hozták, kreatív munkáit, római egyházas, nyolcvanas évektől, másik világba, aljanépe Tóthnénak, fiaihoz Amerikából, maffiákkal együtt, helyi zöldségeseket, szirmabesenyő náci, helyi rendőrség, utcai apokalipszist, orvosok szerinti, médiával együtt, összes könyvét, gyámügyi Takács, összes elmeosztályával, emberek meggyilkolása, apokalipszis Mülleréké, magyar börtön, magyarokkal egykori, szőke elmeszülöttek, szabadköműves egykori, jelenlegi varjú, jeruzsálemi káosz, börtön tette, pesti rendőrséggel, egész országban, reformátusoknak támadtak, egészségügyi gyilkosok, város összes, világon jártak, roma börtön, roma cigánytelep, amerikai utcanéppel, egész megyében, szirmabesenyőnek, elmeosztályoknak, szétválasztották, nyilvánításával, apokalipszisnek, elmeosztályával, reformátusoknak, felfoghatatlan, apokalipszisét, megtisztulnak, elmeszülöttek, fertelmeseket, szabadköműves, tisztításával, zöldségeseket, apokalipszist, szirmabesenyő, elmeosztályok, földhivatalra, meggyilkolása, jeruzsáelemes, apokalipszis, könyvtárával, egészségügyi, rokonságával, jeruzsálemes, játszótérnek, rendőrséggel, koporsójának, gyalázatával, folyamatosan, megmentettek, beállítással, kurválkodtam, elmeosztálya, feltételezés, magyarország, történetéhez, rendetlennek, valamennyien, jeruzsálemi, jeruzsálemé, elmeosztály, kitételével, fürdőszobás, zöldségesét, elmebetegek, felszámolta, napistenhez, történelmét, kivégzőivel, magyarokkal, hozzáfeküdt, emberiséget, ismétlésben, kiállította, fontosabbak, müllerékkel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2465
  • e Hét: 9938
  • e Hónap: 16179
  • e Év: 68445
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.